miercuri, 22 iulie 2015

” Cea de-a Doua Venire”- prin clonarea lui IIsus se incearca pacalirea populatiei




Pentru a salva omenirea, trebuie clonat Iisus! Aceasta este ideea principală pe care s-a clădit un proiect demarat în 2000 și intitulat The Second Coming (a Doua Venire). La prima vedere ideea pare una genială, abstractă, care ar putea schimba din temelii viața socială, dar și perspectiva asupra vieții.

                   ad10f4b7c986a8ceb80ea3316cfd98e9

În fatidicul an 2000, mai mulți oameni de știință, preoți și vizionari din mai multe țări s-au reunit pentru a pune bazele unui proiect impresionant. A fost intitulat A Doua Venire, pentru că oamenii de știință trebuiau să găsească o mostră ADN al celui care a fost Iisus și astfel apelând la tehnica modernă să încerce procesul de clonare. Bineînțeles că acest proiect a fost constant criticat fiind catalogat ca una dintre cele mai mari erezii. Cu toate acestea, Adam Parfrey, unul dintre cei care a pus bazele acestei idei impresionante a replicat că: „Ştiinţa clonării a fost dată de către Dumnezeu pentru a îl readuce pe Hristos aici”.

Clonarea lui Iisus Hristos a fost considerată posibilă prin intermediul ADN-ului extras din lemnul crucii sau din Giulgiul din Torino. Urma apoi ca un ovul al unei femei virgine să fie fecundat şi implantat. Membrii proiectului doreau ca naşterea clonei Mântuitorului să aibă loc pe data de 25 decembrie 2001, aceasta fiind Cea de-a Doua Venire. Întreg procesul ar fi trebuit să se realizeze la Institutul Roslin, unde a fost clonată şi Dolly.

Inițiatorii proiectului au susținut permanent ideea că clonarea lui Iisus este voie divină și astfel societatea în care trăim și-ar fi schimbat din temelii înfățișarea. Această perspectivă este într-un fel sau altul reală pentru că după cum bine știm lucrurile din ziua de astăzi tind să transforme lumea într-un loc în care banul devine principalul scop, iar oamenii uită orice valoare morală pentru a-și îndeplini obiectivele perfide.

Contestatarii proiectului Cea de-a Doua Venire au câteva argumente contra mai clare; în primul rând, din punct de vedere ştiinţific, chiar dacă se reuşeşte preluarea de ADN din Giulgiul din Torino, acest ADN de o vechime considerabilă poate să nu fie intact şi adecvat pentru procesul clonării. În al doilea rând, o clonă, deşi genetic identică cu originalul, nu va creşte ca fiind identică şi din punct de vedere al inteligenţei şi personalităţii (inteligenţa, deşi moştenită genetic, este în mare parte influenţată de condiţii de viaţă şi experienţe de viaţă, iar personalitatea la fel). Cum ar creşte în ziua de azi o clonă a lui Iisus şi cine ar putea garanta că va fi ca adevăratul Iisus? În al treilea rând, clona ar fi doar o clonă şi nu Mântuitorul (s-a spus chiar că nu ar avea suflet sau că dacă s-ar crea o asemenea clonă, ea ar fi Antihristul şi nu Hristos!).

Chiar dacă oficial se spune că proiectul nu a fost niciodată dus la bun sfârșit, există numeroase voci care susțin că Oculta Mondială s-a implicat și dorește cu orice preț ca Iisus să existe pe Terra, dar să dețină sufletul lui Satan. Astfel, controlul populației ar deveni un țel mult mai ușor de îndeplinit și implementarea Noii Ordini Mondiale ar deveni o certitudine. sursa 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu