joi, 11 iunie 2015

Vitralii, capodopere de pictura pe sticla!





           
Daca tot a plouat ieri mai toata ziua, dupa cateva zile de caldura si seceta, ca de obicei, eu ma retrag in camera mea, la birou, in fata laptopului meu, sa vad ce mai face lumea prin blogosfera sau pe site-urile de socializare, ce mai este nou, sau ce se mai barfeste, desi mie nu-mi plac barfele, dar se pare ca sunt la '' moda '' acum, iar ca sa fiu in ton cu moda, vin si eu ca barfitoare, numai ca astazi eu o sa va spun o barfa noua, care mi-a placut foarte mult si sper sa va placa si voua, fiindca este superba. Voi stiti ce inseamna vitralii ? Puteti rade de mine si ma puteti barfi cat vreti, ca eu chiar ca nu stiam, desi am vazut si am admirat uneori aceste capodopere nationale si internationale.

Recunosc faptul ca in ultimii ani, lupta pentru supravietuire a devenit apriga, locurile de munca dispar peste noapte, tot mai multe firme isi anunta falimentul, dar astazi, sunt bucuroasa sa va vorbesc despre  un site care face arta, minuni pe sticla si din sticla colorata, imbinata, in forme geometrice, florale sau diferite modele. Va amintiti ca odata, in timpul concediilor, admirati picturile si sculpturile, dar si vitraliile din marile temple, biserici, manastiri, hoteluri, vitralii vechi, de sute de ani, dar si vitralii noi, executate de mesteri priceputi si in zilele noastre? Ei, aceste capodopere de pictura pe sticla colorata, pe care le admirati candva, acum pot fi si in casele noastre.

                         vitralii

Cum pot avea vitralii, capodopere de picturi pe sticla in casa de la tara ? In ultimul timp, tot ma informez pe internet, despre renovarea casei parintesti si modernizarea ei, iar fiindca ploua afara, ascult ploaia, imi place enorm de mult, imi imaginez ca sunt la tara, in fata focului din semineu, mai navighez un pic pe internet si fara intentie precisa gasesc un site minunat, care imi da toate detaliile de care aveam nevoie si iata ca pot avea si eu balustrade sticla, balustrade inox sticla, balustrade inox vitralii, usi sticla vitralii,  pereti sticla vitralii, cabine dus personalizate,  oglinzi la comanda,  pardoseli sticla, placari sticla lacobel tavane, gravura si aplicari colante vitralii etc.

                         perete sticla

Stiti ce imi place cel mai mult ? Aici clientul poate alege modele de diferite vitralii din catalogul firmei, sau pot fi modele create la cererea clientului, modele personalizate, in functie de arhitectura, peisaj, sau gusturile proprietarilor, se da o comanda iar specialistii sunt in masura sa execute orice fantezie, facand arta in casa ta, capodopere de pictura pe sticla, vitralii la care nici nu intrezneam sa visam candva, cand le admiram prin bisericile catolice, ortodoxe, temple, palate si hoteluri de 5 stele, acum le putem avea in orice casa si la orice ora, atat in marile orase cat si la tara, studiati si veti intelege tot, eu nu voi rata aceasta ocazie.

Se poate adauga cu usurinta eleganta si culoare in orice colt al casei tale, vitraliile fiind nu doar un element de decor ci pur si simplu, arta in casa ta si cred ca te vei simti superb, cand musafirii tai vor admira, modelele personalizate de vitralii pe care ti le-ai imaginat candva doar in visurile tale. Vei avea culoare, arta, eleganta, stil si vei dori sa stai cat mai mult acasa, in confortul creat de imaginatia ta, dar si de catre acesti superbi specialisti, care se intrec in a crea arta, totul pentru satisfactiile noastre.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu