luni, 23 februarie 2015

Natalitatea in Romania ne ingrijoreaza, se nasc 8 copii la mia de locuitori

mama-bebelus


Ma bucur foarte mult sa aud vesti la televizor in ceea ce priveste natalitatea in Romania, fapt uitat demult in ultimul sfert de veac, iata ca acum unii primari, mai cu inima s-au hotarat sa ia initiative de a aduce romanii emigranti acasa si pe care sa-i ajute sa se reintegreze in tara, cu noi locuri de munca, cu proiecte si fonduri europene, dar si pe locuitorii din satele noastre parasite, care se chinuie sa supravietuiasca aici.

DSCN0006

Primarii au hotarat impreuna cu consilierii locali sa ajute familiile tinere cu noi locuri de munca, cu aujtoare in bani si in produse alimentare cat si produse industriale, cu haine si orice alt ajutor, doar ca sa stimuleze natalitatea, sa intinereasca iarasi poporul roman care pare sa imbatraneasca si el ca restul Europei. 

Acum 2 ani am traversat Europa si am ramas surprinsa sa vad ca existau foarte putini copii la gradinite, ca existau foarte putini copii la scolile primare, iar despre adolescenti ce sa mai spun, ca m-au ingrozit. Adolescentii erau majoritatea tatuati, cu cercei in toate gaurile, cu creste in cap, cu bijuterii ” sataniste ”, cu telefoane cu casti la urechi, care mergeau in sus si in jos, ca si drogatii, nestiind incotro. Groaznic !

ricky-martin-are-doua-noi-tatuaje_size14

Acum ma bucur tare mult sa aflu initiativele unor primari din tara mea draga, Romania pe care o iubesc foarte mult si ma rog lui Dumnezeu sa ne lumineze  mintea sa ne ajute sa ne regasim, sa ne redresam, fiindca toti suntem rataciti, inca ! Romania, trezeste-te !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu