miercuri, 22 aprilie 2015

Platesc doua abonamente TV doar ca sa ma tampesc, numai DIVE peste tot




De ce spun eu ca platesc doua abonamente ? Fiindca asa este, unul din abonamente e de la firma de cablu TV, altul este pe factura de curent electric, care este subtil, invizibil si  obligatoriu, pe care nu vreau sa-l platesc, fiindca nu ma uit pe acele posturi tv, dar ma obliga mai rau ca in vechiul regim, iar celelalte posturi TV, transmit doar babalaci care se cred politicieni care vorbeeeeeeesc fara rost si scop, sa treaca timpul, se cearta intre ei, se contrazic, '' tara arde si baba se piaptana''. Daca schimbi canalul gasesti doar '' dive '' siliconate fara alte talente, care se promoveaza fiecare in stilul ei, mai lent sau mai agresiv, dupa cum li se porunceste de catre  jurnalistii romani transformati in birfitori cu diplome iar pentru audienta si bani sunt in stare sa-si vanda nuntile, botezurile, chiar si inmormantarile, poate pe viitor si avorturile, mai stii ? Sa nu mai spuneti voi, ca nu avem femei frumoase in Romania ! Iata !



Va amintit ca un an intreg ne holbam cu totii la Magda Ciumac, care nu spun ca nu era frumoasa, ca nu-i mergea mintea, spund doar ca se promoveaza nonvalori, iar tineretul crede ca e cool si le copiaza, crezandu-le modele, transformandu-le in mahalagioaice, cu diplome sau fara diplome, ce mai conteaza, rating sa iasa. Nu mai au rusine, dimpotriva, sunt dive. Un an de zile, seara de seara Magda Ciumac ne incanta cu frumusetea ei '' divina '', cu dansuri exotice si muzica de mahala, cautand un caz demult pierdut pe Elodia Ghinescu, avocata plimbareata, pe care au cautat-o mult si bine, probabil ca eu rapit-o extrateresti.



Dupa ele a urma Bianca Dragusanu, vedeta cu picioarele pana'n gat, care alerga de la un barbat la altul, pana s-a accidentat si a trebuit sa mearga la medic chiar dupa nunta cu '' Frumuselul Incornorat '' de la TV-vremea, pana la prima escala la Paris unde o astepta un '' print inventat '', urat si sprancenat, care isi exerseaza talentele de mare cuceritor si care ii merge de minune cu tinerele '' dive '' din tara mea cea draga, diva dupa diva, pe toate posturile de televiziune, numai Botox si Silicoane, Tatuaje si Cercei prin toate gaurile, fiindca doar sunt dive, nu ? Mare problema nationala, ce sa mai spun ?Avem dive si inca muuuuuulte ! Filme de groaza, muzica nebuna, concursuri si competitii idioate, violuri si talharii, stiri peste stiri, bina ca platesc abonamente sa le aflu, altfel as ramane o ignoranta pe veci.


Dar recordul national ii revine in exclusivitate, Oanei Zavoranu, fosta  actrita, fosta tentativa de cantareata, fosta candidata pe la politicieni, in prezenta  MARE DIVA in mare actiune de cateva zile, cea mai tare diva nationala, care este si ASASINA : morala, psihologica, terorista psihic, care se chinuie de 13 ani sa-si omoare mama, sa-i fure averea, iata ca in sfarsit reuseste, dand cateva spectacole de zile mari, care pune la treaba toate posturile de televiziune din tara, toti jurnalistii barfitori cu diplome, toti gura casca ca si mine, ne holbam si nu intelegem de ce este DIVA si nu ASASINA, ne intrebam daca in Codul Penal al Romaniei o fi existand vreo incadrare juridica care sa condamne terorismul psihic, contributia la boala si moarte terorizand un om psihologic ? Nici acum nu stiu, dar ma mandresc ca avem o tara plina de DIVE si ca fiicele jurnalistilor cer autografe acestora, iar ei se intreaba pe unde au grasit in educatia lor. Platesc abonament TV sa ma indobitocesc. Asta este clar !




Un comentariu:

  1. Dupa " lupte seculare " am ajuns si pe aici
    ca sa vad " dive" frumoase dar cu suflet de arici !!! :) :) :)
    De Sfantul Mare Muncenic GHEORGHE, purtatorul de biruinta,
    multa sanatate, fericire , implinirea tuturor dorintelor si un calduros
    La Multi Ani,
    draga GEORGETA !!! :) :) :)
    https://youtu.be/xal4hmCEIOs
    Cu stima si simpatie,
    Aliosa.

    RăspundețiȘtergere